Espais de Silenci

Què volem fer?

En el marc de la nostra visió compartida el projecte “Espais de Silenci” vol esdevenir un primer pas del nostre grup de treball orientat al desenvolupament de pràctiques de planificació, responsables i respectuoses amb el medi ambient, ecològica i energèticament sostenibles.

La visió del nostre grup de treball es fonamenta en dues grans línies de treball:

­       Identificar Espais de Silenci existents a l’entorn de Begues per tal de dinamitzar-los ( per exemple iniciar la nostra activitat amb la creació d’una ruta temàtica dels mateixos ). Aquesta vessant del projecte podria connectar el treball del grup amb el del Grup de Turisme. També es proposa explorar la possibilitat de lligar aquests espais a una programació d’activitats de silenci (ornitologia, tallers de pintura, artesania, concerts de música, tallers de ioga, caminar zen, tertúlies literàries, meditació,…)

­       Promoure la regulació de l’accés motoritzat a l’espai rural de Begues per poder minimitzar els sorolls a la natura per tal de poder gaudir d´ una gran qualitat ambiental i paisatgística revalorant la qualitat de vida per gaudir de la natura en espais al aire lliure.

Veure projecte sencer “Espais de Silenci” en PDF

Deixa un comentari